Vil du køre en luksusbil?

Efter et godt afsnit af Topgear eller en tur ned ad de tyske motorveje, gibber det ofte i fødderne efter at få lov til at køre i en rigtig lækker luksusbil.

Desværre har alle ikke lige råd til at smide hundreder af tusinder efter en ny sportsvogn, men du kan heldigvis få lov til at prøve at køre én alligevel. Vi ser på “to forskellige veje til Rom”. 

Du kan prøve via en oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er blevet tiltagende populære over de seneste år, og derfor bliver tilbuddene i gavekortene, du kan købe i supermarkeder og på nettet, også vildere og vildere. Du kan selvfølgelig stadigvæk købe den klassiske brunch eller middag for to, men der er også mulighed for at komme ud og flyve luftballon, springe i faldskærm eller at prøvekøre en luksusbil.

Hos for eksempel selskabet Oplevelsesgaver findes der en hel kategori af gaver, som hedder Motor Action. Her kan du vælge mellem at bredt udvalg af fede biler, som du kan få lov til at testkøre. Der er priser helt ned til 849 kroner for at testkøre en Ferrari 360 Spider på de danske landeveje.

Hos Oplevelsesgaver.dk kan du eksempelvis prøve en Lamborghini Gallardo til den pris og selvom tiden hurtigt går, vil det helt sikkert være en oplevelse du husker.

Du kan dog også gå all-in og købe gavekortet til en Ferrari Weekend. Her får du lov til at komme til Italien i en weekend, hvor du kører i ikke mindre end tre forskellige Ferrari. Du kommer både til at køre en 355, en 360 eller sågar en Testarossa. Turen koster godt nok også 27.000 kroner.

Køb selv via leasing

Hvis du ikke er interesseret i kun at snuse til livet bag rattet på en luksusbil, eller allerede har gjort det og har fundet ud af, at du er nødt til at eje en virkelig fed bil, kan det være, du simpelthen er nødt til at købe den.

Men sådan en bil kan koste rigtig mange penge, og det er de færreste, der har bankkontoen så fyldt, at de bare kan vandre ud og investere i en overdådig Ferrari eller Lamborgini. I stedet kan du købe bilerne via leasing. På den måde ejer du godt nok kun bilen i en bestemt periode, men det er bedre end ingenting og væsentligt bedre for tegnebogen.

Hos Nelleman Leasing kan du blandt andet lease en Porsche 911 Carrera Cabriolet i en sæson for 11.995 eksklusiv moms. Der findes også 149 andre biler, du kan lease, så der skal nok være noget, der passer til din smag og til dit budget.

Se også: Leasing som alternativ til leje og køb