Udlejning af jakkesæt

Udlejning af jakkesæt

Har du et begrænset budget, men skal til fin fest som bryllup, rund fødselsdag eller barnedåb? Der er mange begivenheder hvor det er påkrævet med et jakkesæt, for at være klædt som de øvrige gæster.

Det kan bare hurtigt koste 4.000 – 6.000 kr. at købe et nyt jakkesæt, hvilket langt fra alle danskere har til rådighed på kontoen. Vi har derfor set på dine muligheder inden for udlejning af jakkesæt i København og Århus.

 

Vil du leje i København eller Århus?

Det har meget at sige hvor du er bosiddende henne, for dine muligheder. For det er klart, at udlejningsfirmaet helst skal være tæt på, da du skal aflevere jakkesættet tilbage kort tid efter.

Det er noget andet at være i København på kort besøg, hvor man sagtens kan shoppe det man vil. Ved leje er du mere geografisk begrænset. Vi har derfor valgt at fokusere på leje af jakkesæt i København og Århus, som de fleste danskere bor tæt på.

København – Kave.dk 

I København kan du leje sættet via Kave.dk, hvor de har et godt udvalg, men uden du nødvendigvis kan vælge imellem dine normale favoritmærker. Det må du aldrig forvente, når du kun lejer. Du bør heller ikke have for høje krav til pasformen.

Der er en naturlig begrænsning ved udlejning, hvorfor du altid bør overveje at købe billigt.

Århus – Alice Kostumeland

I Århus kan du vælge at besøge Alice Kostumeland, der ligger i Århus N. Som navnet antyder, er det i høj grad kostumer og lignende påklædning, du kan vælge imellem.

MEN de har ligeledes festtøj i sortimentet, hvor du ligeledes kan vælge imellem jakkesæt og smoking med dertilhørende tilbehør. Det er billigere end at købe ny, men over tid er leje samlet set en dyr løsning. Du får nemlig hurtigt brug for et jakkesæt igen.

Relateret: Udlejning af smoking

Alternativ: Køb et billigt jakkesæt

Det oplagte alternativ til udlejning, er at købe et billigt jakkesæt. Det behøver ikke at koste mere end 2.500 kr. – et prisniveau hvor de fleste kan være med. Det finder du via udbydere som www.Butterflyogslips.dk.

De har butikker på Store Kongensgade 42 og Østerbrogade 51 i København, hvor du har et godt udvalg af jakkesæt at vælge imellem. En god løsning, hvis pengene er små, men du alligevel ønsker en god løsning.

Årsagen til de lave priser er, at det sker via et lagersalg, uden at kvaliteten er forringet. Du kan med fordel gå efter diverse lagersalg, tæt på dig, hvis du ønsker meget jakkesæt for pengene.