Biludlejning og tilbehør

Om biludlejning og leje af campingvogne og autocampere til ferien. Se hvordan du kan leje en bil til lave priser. More »

Festudlejning

Alt om festudlejning og at indhente gode tilbud på fesudstyret til festen. More »

Teltudlejning

Sådan får du lave priser når du skal leje et telt. Læs mere om teltudlejning her. More »

 

Udlejning af campingvogn

Er du vild med at tage på camping, eller har du lyst til at prøve det? Uanset hvad, vil der være flere firmaer der tilbyder udlejning af campingvogn. Det vil være en oplagt mulighed, hvis du ikke har økonomien til at købe, eller ikke tager afsted hvert år.

Campingvogn udlejning kan nemt findes online, hvor der er mange sites og portaler, der kan hjælpe dig. Det er nemt og frem for alt en billig løsning.

 

Guide til at leje den rette campingvogn

Der er rigtig mange firmaer der tilbyder udlejning af campingvogne og vi har derfor valgt at give dig en god guide. En guide der skal hjælpe dig med at finde den rette campingvogn udlejning, til fornuftige priser og efter dine behov.

1. Undersøg udlejningsfirmaerne

Det første du skal gøre, er at undersøge udlejningsfirmaer, deres udvalg og priser. Det giver kun mening at henvende dig til disse, hvis de har fornuftige priser og en campingvogn efter dine behov.

2. Henvend dig til dem om priser

Det næste trin er nemlig at tage kontakt til dem du foretrækker. Det kan du gøre via telefon eller mail. At der står en fast pris på hjemmesiden, behøves ikke at betyde den er 100 % fast.

3. Sammenlign priser, campingvogne mm. 

Nu skulle du gerne have et godt indblik i muligheder og være i stand til at sammenligne udbyderne, på de relevante parametre som pris, kvalitet mm. Det hjælper jo ikke bare at vælge den billigste, hvis du får en model der ikke matcher dine behov.

4. Udvælg din favorit

Det sidste step er nemt; du skal udvælge din favorit. Alle har hver deres præferencer og beslutningsparametre, men disse steps giver dig i hvert fald gode forudsætninger for at vælge rigtigt.

 

Campingpladser i Danmark

Når du skal på camping er det vigtigt, at du finder en plads der matcher dine behov. Det kan være særlige omgivelser, aktiviteter eller andre forhold.

DCU.dk (Dansk Camping Union) kan du få et overblik over de danske campingpladser, gode råd og al den information du behøver.

Du kan søge dig frem til pladser på Dansk Camping Union og som medlem, vil du have mulighed for at opnå rabatter. En god start hvis du er ny campist.

Introduktionsvideoer om pladserne

Du kan få et indblik i diverse pladser i denne video og andre  introduktionsvideoer, på DCU’s Youtube profil: