Biludlejning og tilbehør

Om biludlejning og leje af campingvogne og autocampere til ferien. Se hvordan du kan leje en bil til lave priser. More »

Festudlejning

Alt om festudlejning og at indhente gode tilbud på fesudstyret til festen. More »

Teltudlejning

Sådan får du lave priser når du skal leje et telt. Læs mere om teltudlejning her. More »

 

Limousine udlejning

Hvem drømmer ikke om at køre i en limousine. Det er fedt og luksuriøst, og en drøm for mange. Skal det ske for dig, bør du bestille limousine udlejning hos en af landets firmaer.

Limousine udlejning giver dig muligheden for at føle dig som en konge for en stund og få den fedeste entré. Den kan være aktuel i rigtig mange sammenhænge og vil helt sikkert være prisen værd.

 

Lej en limousine – til fornuftige priser

Limousiner er forbundet med luksus og eksklusivitet. Det er ikke billigt at leje en limousine og der vil derfor være betydelige prisforskelle på diverse udbydere. Ønsker du at leje en limousine til den mest fornuftige pris, gør du klogt i at undersøge prisniveauet. Kun derved kan du finde frem til den bedste udbyder, efter dine behov.

Om det så er firmaet med de laveste priser, den fedeste model eller plads i kalenderen, vil altid variere. En af de effektive metoder til at finde den rette udbyder, er ved at indhente tilbud på din opgave.

Det gør at du kommer i kontakt med flere og får dannet dig et indtryk af deres serviceniveau. Samtidig vil du typisk have mulighed for at få tilbudt en rabat.

 

Værd at vide..

Limousinen har et ekstra stort karosseri, med en stor passagerkabine hvor der er plads til forskellige aktiviteter. Det er eksklusivt og dyrt, så det er specielt kendte, royale og præsidenter der kører i dem.

  • Den første model blev bygget i 1902 og den første ’stretch limousine’ kom omkring 1928.
  • Navnet stammer fra provinsen Limousin i Frankrig.
  • Det kræver tilladelse at drive limousinevirksomhed i Danmark.
  • De er ikke særlig udbredte i Danmark, men i USA var der over 4.000 limousinefirmaer i 2012.

Du kan læse flere interessante fakta om det ekstravagante transportmiddel på Wikipedia, ved at klikke her.