Biludlejning og tilbehør

Om biludlejning og leje af campingvogne og autocampere til ferien. Se hvordan du kan leje en bil til lave priser. More »

Festudlejning

Alt om festudlejning og at indhente gode tilbud på fesudstyret til festen. More »

Teltudlejning

Sådan får du lave priser når du skal leje et telt. Læs mere om teltudlejning her. More »

 

Leje af Slush Ice maskine

En Slush Ice maskine vil være populære ved nærmest alle arrangementer. Om det så er til børnefødselsdage, vilde fester eller en rund fødselsdag. Danskere er generelt vilde med den kolde drik og specielt på varme sommerdage.

Skal du holde en fest eller fødselsdag, vil du have mulighed for at finde en Slush Ice maskine til leje online. Det behøves hverken at være dyrt eller besværligt at leje en Slush Ice maskine.

 

At finde en Slush Ice maskine til leje

Når du skal leje en Slush Ice maskine bør du altid starte med at lede på nettet. De fleste firmaer vil være synlige og du kan nemt finde frem til disse.

Du kan så enten vælge den lokale udbyder, eller du kan gå efter den bedste/billigste udbyder på markedet. Vælger du at gå efter sidstnævnte, bør du kontakte flere udbydere. Det vil give dig et indtryk af deres serviceniveau og deres priser.

At der står vejledende priser på hjemmesiden, betyder jo ikke at du ikke kan modtage et godt tilbud fra disse. Så ved leje af Slush Ice maskine bør du altid tage fat i mindst 2-3 udbydere, for at finde de laveste priser. Det kan ligeledes være, at samme firma kan hjælpe dig med flere former for festudlejning.

Det kan fx. være, at du ligeledes søger en popcornmaskine og/eller fadølsanlæg. Det vil gøre den samlede pris markant større og så er der pludselig mulighed for markante besparelser.

 

Mange smagsvarianter

Når du lejer Slush Ice maskiner, har du alle muligheder for at fylde den med dit foretrukne indhold. Det kan være jordbærsmag, cola, eller noget helt tredje. Mange vælger ligeledes at putte alkohol i maskinen, for at sætte ekstra gang i festen.

Du kan vælge mange smagsvarianter og lave en Slush Ice, der matcher din smag. Det er én af de klare fordele ved maskinen. En anden klar fordel er, at man hele tiden kan være sikker på kolde drikke, da maskinen holder temperaturen på drikkelsen.