Lej en smoking til festen

En helt ny smoking vil typisk koste alt fra 4.000 til 8.000 kroner, alt efter hvor og hvilket mærke du køber. Det er mange penge for de fleste mænd, specielt hvis du ikke tror du får brug for smokingsættet lige foreløbig.

Et langt billigere alternativt kan være at leje et smoking set. Vi ser nærmere på hvorfor leje kan være en god løsning, når du skal fine begivenheder som runde fødselsdage og bryllupper. 

Fordele ved at leje dyrt festtøj

Uanset om du skal købe ny smoking, kjole & hvidt eller kjole som kvinde, vil det blive en dyr investering. Særligt hvis du skal til flere arrangementer henover sommeren, kan det nemt blive dyrt.

Den altoverskyggende fordel ved at leje festtøjet er, at du kan spare mange penge. De fleste sæt kan leje for +/- 1.000 kroner hvilket er et betydeligt mindre udlæg.

Det er klart at udvalget ikke er lige så bredt og varieret, men der findes ofte mange gode modeller. Faktisk kan det være en fordel, at du ikke selv skal på jagt i junglen af mærker, butikker og valgmuligheder.

De udbydere som udlejer festtøjet giver nemlig en naturlig begrænsning for hvad du skal tage stilling til. Vi har her opstillet de to nævneværdige fordele ved denne løsning:

  • Det er langt billigere – du spare mange penge.
  • Du slipper for ræset efter det “perfekte” sæt.
  • Du har typisk et godt udvalg at vælge imellem.

Det er vigtigt at du undersøger hvad lejen indebærer. Om det kun er jakke og bukser, eller om skjorte, butterfly og vest ligeledes er inkluderet. Det gør en stor forskel for prisen og dit besvær som kunde.

Udbyderen www.kave.dk er en af dem som gør en del i udlejning af alt fra smoking til kjole & hvidt mm.

Alternativet: Køb billigt på tilbud eller lagersalg

Alternativet til at leje er at gå efter de helt billige løsninger på markedet. Det kunne være smoking og jakkesæt fra lagersalg eller på tilbud. Det kan sagtens fås i samme gode kvalitet, men hvor prisen bliver 50-60 % mindre end normalt.

John Henric & Friends lagersalget er et godt eksempel på de muligheder der kan ligge i at købe fra lagersalg. Der kan spares mange penge og kvaliteten er typisk den samme, omend det ikke er de helt nyeste serier fra diverse mærker.

Det kan gøre du pludselig ender på at give 2.500 – 3.000 kroner og så kan de fleste efterhånden finde pengene. Man skal heller ikke glemme at du skal have et helt sæt, så her kan du med fordel købe butterfly, vest, skjorte etc. hos den samme udbyder.

Når du lejer er det ikke altid at det hele følger med, men undersøg muligheden for det. Det gør nemlig en stor forskel, så du ikke selv efterfølgende skal lede efter skjorte, butterfly og hvad du ellers mangler.

Leje er godt, men at købe billigt på tilbud, kan bestemt være et alternativ.