Biludlejning og tilbehør

Om biludlejning og leje af campingvogne og autocampere til ferien. Se hvordan du kan leje en bil til lave priser. More »

Festudlejning

Alt om festudlejning og at indhente gode tilbud på fesudstyret til festen. More »

Teltudlejning

Sådan får du lave priser når du skal leje et telt. Læs mere om teltudlejning her. More »

 

Biludlejning

Økonomien er trang i mange danske familier og er det tilfældet for dig, vil biludlejning være en fornuftig løsning. Det betyder at du slipper for en høj engangsinvestering i en bil. Det kan ligeledes være at du kun har brug for en bil i en begrænset periode.

Uanset hvad formålet er med din biludlejning, vil de fleste være interesserede i lave priser. SJ Udlejning har derfor set nærmere på, hvordan du opnår en billig leje af bil. Læs mere om dette nedenfor.

 

Billig leje af bil

En af de vigtigste købsparametre for mange danskere er prisen. Det samme hør sig gældende, når man skal leje en bil. Ønsker du at bestille billig leje af bil, bliver du nødt til at gøre et grundigt stykke forarbejde.

Der er mange firmaer på markedet og ingen kan vide hvem der vil være den billigste, efter dine behov. Specielt fordi præferencer og krav vil variere fra person til person. Så ønsker du billig biludlejning bør du følge disse 3 steps:

  1. Undersøg bilfirmaerne
  2. Indhent flere lejetilbud på bil
  3. Udvælg det bedste.

Denne proces behøves ikke være besværlig eller langvarig. Tager den endelig 15 minutter ekstra, er det nok acceptabelt for de fleste, med de mulige besparelser og fordele der ligger forude.

 

Billeje i andre lande

Overvejer du at lave en biludlejning i andre lander, skal du være opmærksom på de lokale regler. Der er ikke fælles EU-regler inden for billeje, så det er dit eget ansvar at have styr på disse.

Du kan læse mere om leje af bil i et andet EU-land, her på Forbrugereuropa.dk.

Der kan du få mange gode råd og tips til hvad du skal have fokus på og overveje.

Klar til ferien?

Er dine planer tage bilen på ferie, så er der en række ting du skal have styr på. Det kan du se mere om i denne video: