Biludlejning og tilbehør

Om biludlejning og leje af campingvogne og autocampere til ferien. Se hvordan du kan leje en bil til lave priser. More »

Festudlejning

Alt om festudlejning og at indhente gode tilbud på fesudstyret til festen. More »

Teltudlejning

Sådan får du lave priser når du skal leje et telt. Læs mere om teltudlejning her. More »

 

Bådudlejning

Bådudlejning er en oplagt mulighed, hvis du ønsker en ferie på åbent vand, men ikke ønsker at investere i et bådkøb. Der er mange firmaer der udlejer både og de kan lejes i en lang række prisklasser. Prisen afhænger meget af, hvilken form for båd du ønsker at leje, men uanset hvad bør du undersøge dine muligheder grundigt.

Det gør du ved at undersøge markedet, udbyderne og ikke mindst kontakte flere udlejningsfirmaer om priser og tilbud. Mange af de priser der står på diverse hjemmesider og portaler er faste, men det betyder ikke at bådene bliver udlejet billigere.

 

Indhent tilbud og lej en båd efter dine behov

Det er derfor en god idé at indhente flere tilbud på den bådtype du søger. Ved at informere dem om dit prisniveau, behov og specifikke krav, har firmaet mulighed for at vende tilbage med deres bedste både til udlejning.

Det kan endda være at de har valgt at sænke prisen eller give dig en rabat. I alle tilfælde kan det ikke skade at kontakte flere firmaer, for at skabe de bedste forudsætninger for sig selv.

Så leder du efter bådudlejning, bør du sætte dig ind i prisniveauet eller blot forespørge diverse firmaer om tilbud. De skal nok vende tilbage med interessante muligheder, der matcher dine behov.

Denne fremgangsmåde ved bådudlejning er markant hurtigere, end at skulle besøge mange hjemmeside, gennemsøge disse og herefter spørge efter priser mm.

 

Et krydstogt er alternativet

Alternativet til at leje en båd, vil være at tage på et krydstogt. De færreste vil glemme oplevelse på en krydstogt i internationalt farvand, selvom det ofte vil være et dyrere alternativ.

Har du et ønske om en fed bådferie, så er der flere rejsebureauer der kan hjælpe dig. En af disse er FDM Travel og du kan læse mere om deres krydstogter ved at klikke på linket. Det vil være et dyrere og mere luksuriøst alternativ til en bådferie i Danmark.

Du har selv muligheden for at leje en båd og drage ud i internationalt farvand, det kræver bare en stor viden, erfaring og kendskab til de gældende regler.